La Diputació, amb la campanya "Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat"

La Diputació de Barcelona  va mostrar en l'acte oficial de presentació  el passat 19 de març   el seu suport a la campanya "Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2013", impulsada per la Fundació Institut Català de la Cuina (FICC).

L'acte va servir com a tret de sortida a un any intensiu de feina amb l'objectiu de confeccionar una candidatura forta i potent que es presentarà a la UNESCO per tal que aquest organisme internacional acabi atorgant a la cuina tradicional de Catalunya la consideració de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

El vicepresident primer de la Diputació, Alberto Fernández Díaz, va participar en l'acte de suport a aquesta campanya i va assegurar que la Diputació de Barcelona referma, amb aquesta acció, «el seu suport als productes i als productors locals per continuar amb l'empenta que la cuina catalana té actualment al món».

A més, de la Diputació de Barcelona, altres administracions com la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Girona, Lleida, i Tarragona, l'Ajuntament de Barcelona, i diferents consells comarcals, entre altres institucions i organismes, han volgut mostrar aquest matí el seu suport a la campanya.