Els productes de la terra seran presents al nou mercat setmanal del Maresme que es farà a Vilassar de Mar

El diumenge 29 d'abril es va inaugurar el Mercat del Maresme, un espai de comercialització de producte fresc, producte agroalimentari, jardineria i artesania que se celebrarà cada diumenge a l'espai exterior del Mercat de la Flor de Vilassar de Mar. Els consumidors podran trobar en aquest nou mercat setmanal paradistes que formen part del cens de Productes de la Terra Maresme que impulsa el Consell Comarcal en el marc de les activitats de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona. 

Els promotors d’aquesta iniciativa han concebut el temps de compra setmanal del producte de proximitat com una estona de lleure per a tota la familia. Per a això compten com a reclams especials amb la singularitat de l’oferta exposada, amb la programació d’activitats paral·leles i amb els serveis que ofereixen les instal·lacions del Mercat de la Planta i la Flor Ornamental. L'horari de comercialització serà de les 9:00h a les 14:00h.

Aquest mercat dels diumenges comptarà amb una setantena de parades de producte fresc (fruita, verdura….), mostra agroalimentària (embotit, formatges, herbes, fruits secs, melmelades, pa i pastisseria….), jardinería (planta i flor, articles de jardinería…) i altres de venda d’altres  productes artesanals. Dins dels paradistes, n'hi ha que formen part del Cens de Productors de Productes de la Terra Maresme, el projecte que impulsa el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació, per donar a conèixer i promocionar els productes alimentaris de qualitat que tenim a la comarca.