La Diputació de Barcelona i el Gremi de Majoristes de Peix i Marisc de Barcelona signen un conveni de col·laboració

El programa 'Creix amb el peix' funciona des del 2010 i enguany la Diputació de Barcelona, des dels àmbits de Salut Pública i Consum i d'Educació, s'hi ha sumat per organitzar, amb la col·laboració dels ajuntaments de la demarcació que hi estiguin interessats, un seguit de visites i activitats familiars el dissabte el matí al Centre Interactiu del Peix (CIP). L'any passat ja van participar al programa uns 6.000 infants.

Amb la visita al CIP es veu una exposició permanent interactiva que mostra les diferents etapes per on passa el peix, des de la pesca fins a taula, posant l'accent en els beneficis que té per a la salut el seu consum. A més, l'activitat inclou una visita a una empresa de manipulació de peix a Mercabarna i un taller d'alimentació que  finalitza amb un dinar.