Fires de Sant Ponç (11 i 12 de maig) a Ciutat Vella, Sarrià i Poble-Sec (Barcelona)

L'origen de la Fira de Sant Ponç es remunta a segles enrere, quan se celebrava a la primavera, però al XVI es va fer coincidir amb el dia de Sant Ponç, que és el patró dels herbolaris.

A Barcelona cada 11 de maig se segueix amb aquesta tradició. La ciutat té la que probablement és la Fira de Sant Ponç més antiga, la del carrer de l'Hospital, aCiutat Vella, però la tradició també ha arrelat amb força a Sarrià - Sant Gervasi i el  Poble-sec.

Al Poble-Sec, aquest any, a més dels productes tradicionals de la Fira de Sant Ponç també es podran trobar més productes de qualitat, ecològics i de proximitat portats per els productors del Mercat de la Terra d'Slow Food-Barcelona. A més dels productes tradicionals d’aquesta festa, és a dir les herbes aromàtiques i remeieres, la mel i la fruita seca, confitada i garrapinyada, al mercat podreu tastar i comprar maduixes i altres fruites i hortalisses de temporada, pa de massa mare fet amb farines recuperades, embotits del Pallars, formatges de pastor, mató, dolços i moltes altres delícies naturals. I, per primer cop, també cerveses i vins naturals.    Per més informació aquí.