Se celebra Jornada tècnica 'Com potenciar el consum de fruites i verdures en la dieta dels infants', el proper 15 de febrer a Sabadell

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural organitza, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), en col·laboració amb l’Espai Natura Unnim – Masia de  Can Deu de Sabadell, la Jornada Tècnica "Com potenciar el consum de fruites i verdures en la dieta dels infants", dirigida als centres escolars i a les cooperatives de consum.

Aquesta jornada tècnica que tindrà lloc el proper 15 de febrer, des de les 9:45 h fins a les 13:30 h, aproximadament, a la Masia de Can Deu (Espai Natura Unnim) de Sabadell. La jornada és gratuïta, però podeu confirmar la vostra assistència trucant al 93 727 64 90 (Oficina Comarcal del DAAM al Vallès Occidental) o a través del correu electrònic: avoccidental.daam@gencat.cat o a través de RuralCat (www.ruralcat.net/preinscripcionspatt ). Així mateix, podeu fer extensiva, a les AMPES, la participació a aquesta jornada si ho considereu convenient.