S'edita el llibre 'Oportunidades y Barreras al Emprendimiento Rural'

Rurápolis ha editat el llibre 'Oportunidades y Barreras al Emprendimiento Rural' (descarregueu-vos-el a l'enllaç anterior) un estudi realitzat en base a un sondeig dirigit a la població internauta de l'Estat espanyol.   Aquest treball ha estat desenvolupat per Rurápolis, en col·laboració amb la Fundación Botín i la Fundación Félix Rodríguez de la Fuente, amb la finalitat de conèixer més a fons el món de la iniciativa empresarial en l'àmbit rural.    Entre d'altres aspectes, el document revela (en funció de la percepció dels enquestats) quines són les principals oportunitats per a la posada en marxa de nous negocis en zones rurals. Així mateix, aporta dades esperençadores sobre la evolució del món rural en els propers anys, en relació a la demanda de productes i serveis que tindrà lloc des del món urbà.