Anna Maria Tengo del Restaurant Can Major i presidenta de CuinaVO, nomenada a millor Cuiner de l'Any

Al Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2014 que es celebra del 20 al 23 d’octubre, està previst atorgar el premi al millor Cuiner de l’Any.

Els cinc candidats són joves cuiners que representen la nova cuina catalana i que destaquen per la utilització de productes de proximitat, el respecte a la terra i la relació amb el productor. El premi Cuiner de l'Any vol reconèixer i donar a conèixer els professionals de la cuina que s'esforcen a fer difusió d'aquests valors.

El premi arriba aquest any al seu 15è aniversari i s’entrega per primera vegada a Barcelona.

Aquest any, Anna Mª Tengo, cuinera del Restaurant Can Major de Montmeló www.canmajor.cat , presidenta de l’Associació CuinaVO, membre de Slow Food Vallès Oriental i primer restaurant Km O de la nostra comarca, és una de les 5 candidates al premi al millor Cuiner de l’Any.

El guanyador serà escollit mitjançant dos canals:

- El primer és a traves d’una enquesta penjada a la web de La Vanguardia, on podreu trobar un vídeo presentació de cadascun dels guardonats.  http://www.lavanguardia.com/concursos/20140927/54416229788/vota-enquesta-finalistes-millor-cuiner-2014.html. El termini de les votacions serà fins el dia 13 d’octubre (a les 23:45).

- La següent votació la realitzarà un jurat expert què avaluarà cadascun del plats presentats per cada candidat en el concurs del proper 20 d’octubre al Fòrum Gastronòmic.

 Entreu valoreu i voteu al millor Cuiner de l'Any