CC Bages - Jornada gratuïta "Promoció dels productes agroalimentaris a partir de la tècnica de màrqueting de l’storytelling"

El Consell Comarcal del Bages us convida a la jornada gratuïta d'Innovació de producte agroalimentari que tindrà lloc el proper 10 de febrer de 16.30h a 19h a l'aula Mútua de la FUB (Manresa). La jornada a la FUB es desenvoluparà al llarg de la tarda consta de tres blocs i girarà a l'entorn del Storytelling. Amb aquesta tècnica, el contingut del relat propi de cada explotació o obrador podrà ser d’aplicació a diferents suports de promoció i comunicació: targetes, fulletons, etiquetes, bosses, bloc, web, pòsters, decoració estands per les fires o per punts de venda, entre d’altres.

L'objectiu de la jornada és donar a conèixer a les empreses agroalimentàries aquesta eina innovadora, mitjançant una breu introducció teòrica i la posterior realització d’un exercici pràctic aplicat a cada empresa participant que permetrà conèixer els passos i els requisits per a l’aplicació de l’Storytelling.


Programa

16:30h – Benvinguda per part del Consell Comarcal del Bages i presentació de les empreses participants a la jornada
16:45h – Introducció breu de la tècnica de l’storytelling
17:30h – Taller pràctic d’aplicació de la tècnica a cada empresa
18:15h – Presentació dels exercicis realitzats i correcció i millora amb l’ajuda del consultor formador expert en la tècnica
Veure programa complet aquí

LLOC:
 - Aula Mútua de la FUB, Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa, Barcelona (veure el mapa)

EXPERT FORMADOR:
 - Pau Canaleta, consultor expert en comunicació (www.paucanaleta.com).


Inscripcions

Places limitades. L'assistència a la jornada és gratuïta. És necessari inscriure's mitjançant el següent formulari online.

Per a més informació podeu contactar a:  
Núria Serena · 669 45 45 61 · nuria.serena@raiels.cat