Celebració d'una nova edició del Mercat ecològic del Vallès a Sant Quirze (Vallès Occidental)

Aquest dissabte 3 de desembre se celebra una nova edició del Mercat Ecològic del Vallès a Sant Quirze com cada primer dissabte de mes, de 9 del matí a 2 del migdia, a la Rambla de Lluís Companys.

El Mercat Ecològic del Vallès promociona les varietats i els productes d'alimentació de temporada i del territori i dóna a conèixer l'agricultura i la producció ecològica com a model sostenible per a la preservació del medi ambient i de qualitat per al consumidor. Aquests mercats són impulsats pels ajuntaments de Barberà, Cerdanyola, Rubí i Sant Quirze del Vallès, i compta amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, membre de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona.

Hi trobareu productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, respectuosos amb l'entorn i el medi ambient i que milloren la qualitat de vida. Els productors i elaboradors ofereixen tots els dissabtes mel, vins i olis, herbes, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats per completar el cistell d'anar a comprar.

Al mercat també hi trobareu activitats com degustacions de productes ecològics, exposicions, tallers infantils,...