Els Productes de la Terra del Maresme seran presents al nou mercat setmanal del Maresme que es farà a Vilassar de Mar

El diumenge 29 d'abril s'inaugurarà el Mercat del Maresme, un espai de comercialització de producte fresc, producte agroalimentari, jardineria i artesania que se celebrarà cada diumenge a l'espai exterior del Mercat de la Flor de Vilassar de Mar. Els consumidors podran trobar en aquest nou mercat setmanal paradistes que formen part del cens de Productes de la Terra Maresme que impulsa el Consell Comarcal.

Els promotors d’aquesta iniciativa han concebut el temps de compra setmanal del producte de proximitat com una estona de lleure per a tota la familia. Per a això compten com a reclams especials amb la singularitat de l’oferta exposada, amb la programació d’activitats paral·leles i amb els serveis que ofereixen les instal·lacions del Mercat de la Planta i la Flor Ornamental. L'horari de comercialització serà de les 9:00h a les 14:00h.

Aquest mercat dels diumenges comptarà amb una setantena de parades de producte fresc (fruita, verdura….), mostra agroalimentària (embotit, formatges, herbes, fruits secs, melmelades, pa i pastisseria….), jardinería (planta i flor, articles de jardinería…) i altres de venda d’altres  productes artesanals. Dins dels paradistes, n'hi ha que formen part del Cens de Productors de Productes de la Terra Maresme, el projecte que impulsa el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació, per donar a conèixer i promocionar els productes alimentaris de qualitat que tenim a la comarca.

El Consell Comarcal del Maresme valora molt positivament la iniciativa del Mercat de la Flor de Vilassar de Mar tota vegada que obre una nova via per a la comercialització del producte de proximitat i per tant, dóna un nou impuls a l'economia local i comarcal.