El programa Parc a Taula de la Diputació organitza diferents activitats amb productes alimentaris locals i de qualitat fins a finals de maig

El programa Parc a Taula, impulsat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, que participa a la Xarxa Productes de la terra, ha organitzat diferents activitats que s'aniran desenvolupant durant aquest mes de maig.

Sabors d'Olèrdola. Rutes enogastronòmiques

Una activitat per descobrir el paisatge i els productes de la terra del Parc d'Olèrdola. Amb una visita guiada conduïda per grans coneixedors del territori. A més, es poden conèixer els productors i tastar els productes als restaurants de la zona.

Dates: 13, 19 de maig - 3, 10 de juny - 1 de juliol

Horari: de 10h a 16h.

Per més informació, detalls, inscripció, cliqueu aquí.

                                              *********************

Presència a la Fira de l'Ascensió de Granollers, els dies 17, 18 i 19 de maig

Aquesta presència tindrà lloc a l'estand institucional, de manera conjunta amb 'Barcelona és molt més' (Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona, que també participa a les accions de la Xarxa Productes de la terra) i a on una representació d'empreses donaran a conèixer els seus productes més representatius.

                                              ****************************

El XI Mercat del “Parc a taula” a la Firartesania de Granera 

Entre les 09:00 del matí i les 15:00 de la tarda  del proper diumenge 20 de maig , el programa  serà  present a Granera, en el marc de la Firartesania, amb un Mercat del  “Parc a taula”, a on una representació de productors i cellers del programa donaran a conèixer els seus productes més representatius. Aquest Mercat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granera i el Consorci del Moianès , membre de la Xarxa Productes de la terra