Del 13 al 16 de febrer de 2013 se celebrarà una nova edició de la Fira BioFach 2013 a Nüremberg a Alemanya

Del 13 al 16 de febrero de 2013 tindrà lloc a Nüremberg (Alemanya) la Fira Biofach 2013, una de les més importants que es desenvolupen en aquest país a l’entorn del món de l’alimentació, els productes ecològics i el comerç just. És un punt de trovada entre els professionals del sector en el que es dónen a conèixer nous aliments, noves tendències o tecnologies alimentàries més respectuoses amb el medi ambient.

Biofach 2013 és un aparador internacional dividit per segments, el dedicat als aliments orgànics, sector en el que s’hi exposen matèries primeres, fruites i hortalisses, productes lactis, peixos, carns i embotits, begudes, etc.

En l’edició del 2012 hi va haver 2.420 expositors, dels quals un 70% eren provinents de països internacionals (no alemanys) que van presentar els seus productes a 40.135 compradors potencials de 130 països. A banda d’Alemanya, els països amb més expositors van ser Àustria, Itàlia, Holanda i França.

Paral·lelament a la fira es desenvoluparan un gran nombre d’esdeveniments i activitats, jornades, simposis sobre la competitivitat, reptes als quals s’enfronta l’agricultura ecològica.