Èxit de participació en ‘Les hortalisses d'hivern’, activitat d'holeriturisme del Parc Agrari del Baix Llobregat (24 de noviembre) i nova activitat a l’entorn de la carxofa el 15 de desembre

Prop de 90 participants van omplir la masia de Can Comas, seu del Parc Agrari, del Baix Llobregat el disssabte 24 de novembre per conèixer de primera mà els productes que l'horta del Baix Llobregat ens ofereix quan arriba l'hivern. El Parc Agrari del BAix Llobregat participa a les activitats de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona a través de la seva col·laboració amb el Consel Comarcal del Baix Llobregat.

Sota el nom de 'Folium', la nova jornada de turisme de l'horta va tenir les hortalisses de 'fulla' com a grans protagonistes: els espinacs, els apis, les bledes o la gran varietat de cols que es cultiven a la comarca.

Com en les passades activitats holerícoles, la jornada va començar a la masia de Can Comas, on la tècnica Sònia Callau va explicar als assistents el paper del Consorci del Parc Agrari en la protecció i gestió d'un dels darrers espais agraris que trobem tan a prop de Barcelona.

Posteriorment, els participants es van traslladar als camps d'espinacs de Jaume Buixens, i van poder conèixer els secrets més íntims i les propietats d'aquestes hortalisses. Cristina Roig, professora d'hostaleria i assessora gastronòmica del parc, va guiar els assistents en un tast de productes de temporada del parc i va compartir consells gastronòmics i nutricionals d’aquestes hortalisses.