Inici
Apunts
El Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya crea el distintiu d'especialitat "hotel gastronòmic"
![> >](/sites/all/modules/comunicart/modules/comunicart_breadcrumb/images/bread_arrow.png)
![> >](/sites/all/modules/comunicart/modules/comunicart_breadcrumb/images/bread_arrow.png)
El Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya crea el distintiu d'especialitat "hotel gastronòmic"
Publicat per Manuel Ripoll Rajadell el 08/03/2013 - 12:52
- Els allotjaments de petit format -menys de 50 habitacions- que compleixin amb les característiques de l’especialitat poden acollir-se voluntàriament al nou distintiu.
- Entre els requeriments per disposar de l’especialitat destaca comptar amb una oferta gastronòmica representativa de la cuina catalana elaborada amb productes de proximitat.
- La distinció pretén posicionar en el mercat una proposta turística singular i de qualitat que es basa en l’autenticitat del seu producte i l’arrelament de l’oferta al territori