Casabella Natura (Berguedà) vendrà escudella de blat de moro escairat envasada

La tradicional escudella de blat de moro escairat, un dels plats autòctons i identificatius de la cuina del Berguedà, ja es pot trobar a les botigues envasada en pots de vidre. L'empresa agroalimentària d'Olvan Casabella Natura, que participa a les accions del CFI Cercs-Berguedà, membre de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona, l'ha tret al mercat coincidint amb l'inici de la campanya de Nadal. Fins ara aquest cereal es podia comprar cru i coure'l a casa o bé ja cuit a les botigues de llegums. Tanmateix no n'existia la versió d'escudella envasada en pot de vidre i llesta per consumir o bé regalar.

Ara, Casabella Natura enllesteix les gestions per vendre els seus articles al Club Gourmet, la botiga de productes delicatesssen d'El Corte Inglés. D'aquesta manera, d'aquí a poc temps, alguns dels productes amb segell d'origen berguedà com els pèsols negres, les nyàmeres (un tubercle) i les galetes de ceps es podran trobar en els set punts de venda a Catalunya d'aquest centre comercial.
 
Aquí podeu llegir més informació de la notícia.