Fòrum Vallès Emprèn - Com podem contribuir els territoris a sortir de la crisi?

El Consorci per l’ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo)  i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, membre de la Xarxa Productes de la terra organitzen el Fòrum Vallès Emprèn amb l’objectiu d’obrir un espai per a la reflexió i discussió de les vies que han de portar el conjunt de la comarca a superar l’actual conjuntura econòmica.

Els propers 13 i 14 de desembre se celebraran a la Fira de Sabadell les jornades de cloenda. De totes les intervencions del programa que podeu veure aquí cal destacar pel que fa a la relació amb la Xarxa Productes de la terra, l'organització de la Taula 4: El turisme i el comerç urbà com a factor de desenvolupament amb la presència entre d'altres d'Olga Olivé, presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, membre de la Xarxa Productes de la terra; Teresa Soler, tècnica del Consorci del Moianès, membre de la Xarxa Productes de la terra, que ha impulsat El Moianès ve de gust i el programa Tasta'm i Artur Martínez, xef del Restaurant Capritx de Terrassa i membre del Col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès.