El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza tallers formatius per als viticultors i els artesans agroalimentaris

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra i amb el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, ha organitzat un taller sobre “Sistemes de producció integrada i ecològica” adreçat als sectors de la vinya, l’olivera i de la fruita dolça.  

Els temes que es tractaran en aquest taller són els següents: protocols de certificació de qualitat agroalimentària, producció integrada i producció agrària ecològica, diferències amb les sistemes de producció convencional, i altres tipus de producció, com la biodinàmica.

Aquesta oferta formativa té com a objectiu dinamitzar i promocionar el sector vitivinícola i el sector de l’artesania agroalimentària. En anys anteriors s’han programat diversos tallers: L’ús de les noves tecnologies i la gestió mediambiental de la vinya, Curs bàsic sobre gestió de costos en cellers, Jornada sobre legislació agrària, etc.

Les properes sessions del taller sobre “Sistemes de producció integrada i ecològica” es faran el dijous 24 i el dimecres 30 de novembre, de 16:30 a 19:30h, a la sala d’actes del Consell Comarcal.