Els atractius enogastronòmics de les comarques de Barcelona, a 'Un país para comérselo' de TVE2

Amb el títol 'El què Barcelona amaga', el programa de TVE 'Un país para comérselo' oferirà, aquest dijous 24 de novembre a les 23.30 h, un recorregut pels diferents atractius enològics, gastronòmics, i culturals de les comarques de Barcelona.

D'aquesta manera, de la mà de Juan Echanove, Imanol Arias i Tonino, els espectadors podran conèixer 'el què amaga' els diferents racons de la costa de Barcelona (Maresme, Garraf, Penedès), el Berguedà, Bages i el Vallès Oriental. 

Així, visitaran el Centre de Recuperació de Ruc Català (Berguedà), un productor de pèsol de Sant Andreu de Llavaneras, un productor de Mató, les Mines de Sal de Cardona, la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, i les Caves Rovellats, entre d'altres espais. 

Aquesta presència ha estat facilitada per la Diputació de Barcelona, a través de la Delegació de Turisme de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona, que participa a la Xarxa Productes de la terra.