Es presenta el llibre “Cuina Vallès a la taula” que recull receptes amb productes autòctons del Vallès Occidental
Receptes amb productes de casa
Entre les receptes hi podem trobar plats com unes llenties estofades a la vinagreta molt fàcil; un Canaló de presa ibèrica farcit de mongetes del ganxet i micuit de foie; Mató d’Ullastrell amb oli d’oliva i confitura de llimona o una Brandada de bacallà de Ràfols amb patata bufet d’Ullastrell, sopeta d’alls tendres de Can Pèlacs i ou poché de la granja La Roca i caviar.
Altres propostes són el Bacallà a la cendra i mongetes del ganxet; la Botifarra Tarregada en suc d’escudella; els Cigronets menuts del Vallès amb morro i orella; el Cremós de mató del Vallès amb textures de mel i carquinyolis; els Bombons de magret d’ànec amb foie, salsa de maduixots i salsafís; el Farcellet de col amb botifarra Tarregada i llagostins; les Pupietas de llenguado farcides de pernil ibèric i gambes; les Mongetes de la comarca amb botifarra; la Coca de Munt amb carpaccio de gambes i vinagreta de pinyons o la Crema fresca de maduixes amb gelat de mató d’Ullastrell.
Un llibre de cuina vallesana per Sant Jordi
La publicació es podrà trobar i adquirir a tots els restaurants del col·lectiu. El preu és de 12 euros. També es podrà trobar en determinades llibreries alguns dels municipis que compten amb restaurants de col·lectiu.