Arriba la 2a edició del Barcelona Beer Festival, festival de cervesa artesana amb 302 tipus de cervesa, els dies 8, 9 i 10 de març

Ens plau donar-vos la benvinguda a la segona edició del Barcelona Beer Festival.  enguany celebrem en un gran escenari com és la Cúpula Les Arenes. Desitgem que pogueu gaudir d'una gran festa entre família, amics i companys, i que junts aprenguem alguna cosa més respecte de la nostra estimada cervesa, que dia a dia presenta una més bona salut aquí a casa nostra. 

Horaris

El festival es celebra els dies 8, 9 i 10 de març de 2013 amb els següents horaris:

Divendres 8: de 14h a 23h

Dissabte 9: de 11h a 23h

Diumenge 10: de 11h a 21h

 

Ubicació

Cúpula las Arenas. Pis superior del centre comercial “Las Arenas” situat a la Pl. Espanya. Entrada recomanada: C/ Diputació (escales mecàniques directes fins cúpula)

La guia

El festival edita una guia en paper per què no et perdis cap detall. 88 pàgines a color a on trobareu el funcionament del festival, articles sobre el mon de la cervesa artesana, ressenyes de les cerveses presents i una guia de bars i botigues a on cada dia es té cura de la cervesa artesana.