"Agromercats productes d'aquestes terres" el 28 i 29 d'octubre a Granollers

L’AGROMERCAT “PRODUCTES D’AQUESTES TERRES” A GRANOLLERS<?xml:namespace prefix = o />

Granollers, 28 i 29 d’octubre de 2011

Una quinzena de paradetes amb “els productes de la terra” ocuparan la plaça de la Porxada  el 28 i 29 d’octubre  a Granollers. 

A l’Agromercat es podreu veure, degustar i comprar una gran diversitat de productes alimentaris artesanals com: embotits i xarcuteria; làctics i formatges; pa, coques, bunyols i xurros; vins, caves i cerveses; productes d’horta, llegums, bolets i herbes; conserves, mel i melmelades; plats precuinats; entre altres. L’horari comercial de l’agromercat serà divendres de 16.30 a 20.30 h i dissabte de 10:00 a 14:00 i de 16.30 a 20.30 h.

També es realitzaran a la Porxada, a la tarda, a partir de les 17:00 dirigit especialment als nens i nenes  el taller “El joc del planter” on a través del joc els infants podran conèixer les llavors, les plantes i aprendre a fer planter.

La finalitat dels “Agromercats Productes d’Aquestes Terres” ,  és poder establir una xarxa de comercialització estable de productes agroalimentaris de qualitat, autòctons o de base territorial, produïts o transformats majoritàriament a la comarca del Vallès Oriental o properes. Són productes fets  de forma artesanal i amb matèries primeres de proximitat i de molta qualitat. Amb la realització d’aquests agromercats que el Consell Comarcal va realitzar per primera vegada  al 2004 i que actualment es fan a Sant Celoni, Granollers i Mollet una vegada a l’any, volem  promoure el consum responsable i la venda directe, sense intermediaris, donant al consumidor la possibilitat de poder conèixer i parlar amb els productors.