Nova oferta formativa del Consell Comarcal de l'Alt Penedès per a les empreses agroalimentàries

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal, amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra impulsada per la Diputació de Barcelona, organitza 3 sessions gratuïtes de formació i assessorament comercial per a les empreses artesanes agroalimentàries de la comarca.

Actualment, el Cens d’Empreses Artesanes Agroalimentaries de l’Alt Penedès inclou 162 d’empreses que comercialitzen productes agroalimentaris de gran qualitat: vins i caves, oli, aviram, fruita, confitures, pa, pastissos, etc. Però algunes d’aquestes empreses tenen dificultats per comercialitzar els seus productes i per consolidar-se en el mercat. El Consell Comarcal dóna suport a aquestes empreses perquè considera que són un sector econòmic viable que pot contribuir a crear llocs de treball i riquesa per al territori i perquè els productes agroalimentaris de qualitat complementen l’oferta turística i gastronòmica de la comarca.

Per aquest motiu, amb el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal organitza aquestes sessions de formació amb els continguts següents:  

  • La venda i la seva dificultat en el mercat actual  
  • Com comunicar el producte  
  • Tècniques de comunicació aplicades a la venda  
  • Publicitat i xarxes socials i Com fidelitzar els clients.   

Les 3 sessions es faran a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès els dies 30 de gener i 6 i 13 de febrer, de 10 del matí a 1 del migdia.