El Pota Blava a la Carta, d'octubre a desembre del 2011

El Parc Agrari, que participa a la Xarxa Productes de la terra a través de la seva col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb la col·laboració dels dos gremis d'hostaleria, reediten la ja coneguda campanya gastronòmica "El Pota Blava a la Carta".

Així, durant els mesos d'octubre, novembre i desembre una vintena de restaurants del Baix Llobregat que participen a la campanya oferiran a les seves cartes diverses propostes amb aquest prestigiós producte. A les cartes, el segell d'Indicació Geogràfica Protegida distingirà la qualitat d'aquest pollastre, conegut pel característic blau pissarra de les seves potes, i reconegut com un producte alimentari de major qualitat gastronòmica del continent, amb unes característiques molt preuades pels restauradors.

"El Pota Blava a la Carta" és la millor manera de descobrir els diversos sabors de la comarca. Al producte emblemàtic del Baix Llobregat, com és el pollastre Raça Prat, se li suma la Carxofa Prat, els espàrrecs de Gavà, les cireres del Baix i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps de l'àmbit del Parc Agrari. Destacats restauradors de la comarca, coneixedors dels matisos que s'amaguen darrere d'aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes.

Per a més informació consulteu el fulletó adjunt .