Cuina Vallès cuinarà en directe al Fòrum Gastronòmic Santiago 2012 el proper cap de setmana

El col·lectiu de cuiners Cuina Vallès, que col·labora amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental en les activitats emmarcades en la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona, serà un dels encarregats de cuinar en directe el proper cap de setmana a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme al Fòrum Gastronòmic Santiago 2012. El certamen que es celebra els dies 26, 27 i 28 de febrer és un punt de trobada pels professionals de la gastronomia i les empreses del sector.

Per part de Cuina Vallès, els encarregats de fer les sessions de “show-cooking” seran els cuiners Àlex Lucas, del Restaurant Ristol de Viladecavalls, i Albert Oltra, del Restaurant Can Piqué de Montcada i Reixac. Els dos cuiners oferiran plats amb productes representatius de la comarca com els cigrons menuts, la mongeta del ganxet, el mató d’Ullastrell, la poma del Ciri o la col paperina.

El Fòrum Gastronòmic es celebra de forma anual i s’alterna a les ciutats de Girona i Santiago. S’ha convertit en un punt de trobada imprescindible pels professionals de la gastronomia i les empreses del sector agroalimentari. Així, el Fòrum és una plataforma de promoció, una eina de formació i un espai de negoci i d’intercanvi d’idees i productes.