El passat diumenge 10 de març, es va celebrar la Fira Serralavella a Ullastrell (Vallès Occidental)

La Festa de Serralavella, que compta amb una fira i un mercat de productes alimentaris locals i de qualitat, té lloc cada any a Ullastrell del 6 al 10 de març.

És una diada que se celebra cada any el dimecres del mig de la Quaresma i que antigament significava un descans per la mainada mentre duraven els 40 dies de dejuni i abstinència. Els nens anaven en grups casa per casa cantant una cançó i a canvi se’ls donaven ous, ametlles, dolços...

La tradició es va adaptar a l’actualitat i d’aquell descans se’n va fer una festa amb gegants, corals, música, ball, cinema, contes per petits i grans i moltes altres activitats per a tota la família de les que se’n podrà gaudir durant tota la setmana.

L'acte més destacat va ser la Fira, el diumenge dia 10, on una vintena de pagesos i productors artesans del poble van presentar els seus productes als visitants conjuntament amb d'altres artesans vinguts d'altres contrades: pans de llenya, coques de forner, botifarres crues, vi, oli, matons, formatges, verdura acabada de collir i altres productes locals presents a la Fira. 

La Fira compta amb el suport del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, membre de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona.