L'Anoia del Camp a la Taula estrena perfils a les xarxes socials

El Consell Comarcal de l'Anoia, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra, impulsat per la Diputació de Barcelona, treballa des de fa anys per la promoció i consum de productes alimentaris de proximitat. Així, l'Anoia del camp a la taula és un projecte per donar suport al teixit empresarials de productes alimentaris locals i de qualitat, una iniciativa que compta amb quasi un centenar de membres adherits.

Com a novetat, des de finals d'any, la iniciativa enceta un nou espai a les xarxes socials, amb la voluntat d'arribar a més persones interessades i donar a conèixer els alimets produïts, elaborats o transfoamts a la comarca. Les pàgines de facebook i twitter serviran per apropar els productors, les receptes, els artesans i establiments de restauració vinculats amb l'Anoia del camp a la taula. Alhora, també es comparteixen continguts vinculats amb els aliments de cada temporada i les receptes creades pels restauranst de la comarca que cuinen amb productes de proximitat.

Ens podeu seguir al Facebook i Twitter.

facebook: anoiadelcampalataula

twitter: @AnoiaCampTaula

2 comentaris

Font Urgell, Xavier

Bona iniciativa. Si a més intentem captar nous consumidors i visitants vinculant el tema amb la gastronomia local serà un èxit.

Costa, Laia

Gràcies Xavier. Com a mínim és la nostra intenció. Ara tot just ho estem engegant, esperem que avanci bé. Salut.