Els productes de la terra Maresme pugen a l'autobús de la bona alimentació

El bus Alícia de la bona alimentació visita aquest mes de març 3 poblacions del Maresme: Sant Pol de Mar, Calella i Arenys de Mar. Els productes de la terra Maresme hi seran presents en aquesta unitat mòbil que ofereix tallers i activitats didàctiques sobre l'alimentació saludable.

El bus de la bona alimentació és una iniciativa de l'obra social de CatalunyaCaixa sobre alimentació i salut. És una iniciativa que posa en relleu la importància d’alimentar-se bé, d’ensenyar a menjar millor, i que aporta informació tècnica i científica, estratègies i coneixements sobre els hàbits alimentaris a la nostra societat.

La unitat mòbil d’Alícia consta de quatre àmbits diferenciats: Producte, Ingredient, Aliment i Nutrient; i explica quina és la tasca de la Fundació Alícia perquè tothom mengi millor. Per tot això, el Bus Alícia ofereix tallers i activitats didàctiques per a adults i escolars. N’hi ha quatre de diferents, d’una durada d’entre 45 i 60 minuts: Tallers escolars, Tallers familiars, Tallers de cuina per a persones amb restriccions alimentàries (diabètics, celíacs, PKU i altres) i Tallers sobre els productes.

Els productes de la terra Mareme, el projecte que impulsa el Consell Comarcal, per promoure el consum de proximitat en el Maresme, hi seran presents en les sessions que el bus Alícia farà al Maresme.