Un cuiner del Parc a Taula ha participat a ANGHIO, el Festival del Peix Blau a Itàlia

Del 5 al 8 de juliol de 2012 s’ha celebrat a San Benedetto del Tronto, Itàlia, el festival Anghiò, dedicat a la tradició de la pesca del peix blau, on el públic ha gaudit durant quatre dies del bon menjar que sap combinar el gust, la tradició i la salut. El peix blau, en tota la seva varietat, ha estat l'estrella de les receptes dels xefs de Palazzurro que han ofert el seu art culinari en una ruta de degustació sublim.

La cuina catalana també hi ha estat present gràcies al programaParc a Taula (que impulsa l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i que participa a la Xarxa Productes de la terra)  i a la col•laboració entre la Diputació de Barcelona i Symbola, materialitzada amb la participació del Cuiner Arnau Puig Villanueva, estudiant del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, qui ha destacat per les seves propostes de Xatonada i Asmarris de peix blau.