El Passat 30 de gener va tenir lloc lapresentació del 'Catàleg de productes agroalimentaris d'Osona'

 Des de l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal d'Osona, amb el suport de la Xarxa Productes de la terra de la Diputació de  Barcelona, s'ha promogut l'elaboració del Catàleg de productes agroalimentaris locals i de qualitat d'Osona amb la voluntat de donar a conèixer la riquesa del patrimoni gastronòmic i del teixit productiu entorn dels Productes de la Terra de la comarca, donar visibilitat als productors que la fan possible i facilitar el coneixement i el contacte directe entre els productors i els consumidors i reforçar, d'aquesta manera, els circuïts de proximitat i la venda directa.  

En el marc d'aquest mateix projecte, s'està impulsant les visites turístiques on es mostri el procés de producció dels productes artesans gastronòmics de la comarca. L’objectiu d’aquesta acció és poder incloure dins l’oferta turística de la comarca visites a empreses agroalimentàries amb les condicions necessàries. Per tal de portar-ho a terme i assegurar una visita de qualitat, per segon any s'ha ofert a totes aquelles empreses interessades un assessorament personalitzat. Les empreses que han estat seleccionades són: Cerveses Ausesken SL, Sambucus SCCL, Mas Lloriana, Formatgeria Mas Rovira i Destil.leries Bosch.

L'acte de presentació del Catàleg de productes agroalimentaris locals i de qualitat d'Osona i al lliurament dels estudis d'assessorament a aquestes empreses va tenir lloc el passat 30 de gener.