El CCM promou la incorporació de productes de proximitat a les cartes dels restaurants maresmencs

"Aquí servim productes de la terra Maresme" serà el distintiu que lluiran els restaurants que s'hi incorporin al projecte i introdueixin a les seves cartes de plats o de vins productes alimentaris elaborats o produïts per artesans i productors de qualitat de la comarca. A més, es publicitaran els seus establiments al web ccmaresme.cat/productesdelaterra

El Consell Comarcal organitza una vintena de trobades entre productors i restauradors del Maresme per establir sinergies que facilitin la incorporació del producte de proximitat a les cartes dels restaurants de la comarca. Aquesta acció s'emmarca dins el projecte "Productes de la terra Maresme" i té com a objectiu dinamitzar les economies locals promovent el consum de productes de les nostres hortes, del nostre mar i elaborats pels nostres artesans alimentaris.

Aquestes sessions començaran el 27 de febrer i es perllongaran fins el 21 de març. Per acostar els punts de trobada a les necessitats de productors i restauradors, les sessions es faran es espais facilitats pels interessats.

Les reunions estaran dinamitzades per DEPANA, una entitat sense ànim de lucre. El funcionament serà senzill. Un grup de 10 restauradors es trobaran amb els productors locals per conèixer de primera ma els productes locals (veure'ls, tocar-los, tastar-los...), les condicions de venda, capacitat de producció...etc.

Aquesta acció compta amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra que promou la Diputació de Barcelona.

Els productors i els restauradors del Maresme ja es poden inscriure emplenant el formulari que es desplega CLICANT AQUÍ